Kategori

800ml blyfrit Glas Og Potter Høj Temperatur Resistent Opvarmede Tepotter Stor Kapacitet Kold Kedel med Kaffe Percolators

Nyhed

kr176.13

kr251.64

-30 %

På lager

Tags: kaffemaskine vand, og kettl, og kaffefaciliteter glas, kettl, elektriske kedler, svanehals kedel temperatur, coffee shop, kabel-kedel, c1000, tepotter te kedel.

Om Yiwu Godt Liv Butik og vores TOP mærke: EOU HJEM

Vores virksomhed er en professionel køkken boligindretningsprodukter leverandør fra Kina, med mange års erfaring i branchen, og en ekstraordinær design team.

Vi er forpligtet til at forstå forbrugerens hjem, liv og produkt innovation behov.Denne grundlæggende tro giver os mulighed for at undersøge forbrugerens hjem, miljø og forbrug vaner.Dette blev grundlaget for EOU HJEM til at udvikle og innovere forskellige hjem løsninger, og skabe reel innovation baseret på virkelige liv.EOU-HJEM ' s medarbejdere er forpligtet til at yde en fremragende service.

Fordi vores medarbejdere er opsat til at betjene dig og give globale kunder med høj kvalitet hjem liv produkter og førsteklasses kundeservice for dig at skabe en dejlig shopping oplevelse.

Det er tradition, innovation og lidenskab.Dette er vores fortid, nutid og fremtid.

Transport skader, jeg betaler regningen

Butikken højtideligt lover!Lad du være sikker på, at shopping.

1: Du er velkommen til at shoppe, hvis du støder på skader, lad mig løse alle problemer!Sørg for, at du ikke har nogen bekymringer.

2: Hvis produktet er beskadiget under transporten, skal du kontakte sælgeren for at give et ødelagt billede!Vi gensende eller refundering!

>>Du Sælger - Vi Sender Til Dig !

1> Vi Kan Levere Billeder til Dig, Hvis Du har Brug for.

en.Du kan downloade billeder fra vores butik despription blank direkte

b.Du kan også downloade billeder fra vores officielle webshop direkte

c.Du kan kopiere og hente billeder fra vores google driver, og prisen kan blive henvist til vores hjemmesider og butikker med autotransportor SKU SKU (=Model Nummer).

2> Sådan Liste Drop Shipping Varer til Din Butik eller Hjemmeside?

en.Du kan bruge Oberlo/Shopified APP eller kopiere og hente vores billeder, enten på vores hjemmeside eller butikker, og liste dem til dine egne hjemmesider henvises til den pris, vi tilbydes.vi har mere end 15 butikker på Koldinggade12.dk.

b.Vi også tilbyde drop shipping service for brugerdefinerede elementer.Du sender os billeder, og vi producerer og navn SKU for, at brugerdefineret elementtype, så vil vi også dem på listen promotionjewelry.com med samme VARENUMMER, kan du sende ordren detaljer til os.

3> Hvordan man starter Op et Brugerdefinerede Elementer Drop Shipping?

en.Trin 1 Vedlægge Billeder til Os

b.Trin 2 Navn Vi SKU for jeg

c.Step3 Begynder at Falde levere denne Vare

Forsendelse:

Din ordre payment er efter vellykket, vil vi sende din ordre inden for 1-5 hverdage.

Vi kan give (China Post, der er Registreret luftpost) (ePacket) (e-EMS)(EMS og DHL) transport tjenester.

Kina Post, der er Registreret luftpost: 35-60 dage forsendelse tid, på grund af den tid, der kræves til forskellige lande, er ikke det samme.

ePacket: 15-35 dage forsendelse tid.

e-EMS: 7-20 dage forsendelse tid.

EMS: 7-20 dage forsendelse tid .

DHL: 3-7 dage forsendelse tid.

Størrelser Og Farver:

1. Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er omkring 1 - 3cm i målingen.Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

2. Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback:

Vi er en ansvarlig og ærlig sælger.Glade shopping er vores mest succesfulde.

Vi vil forlade vores kunder med fem stjerner, og håber også at vi kan få alle ud af fem stjerner.

Hvis du er tilfreds med de køb, bedes du venligst hjælpe os med at skrive 5 stjerner og dele vores produkter med dine venner.

Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, bedes du kontakte os frit, før du kan skrive en feedback.

Uanset hvad problemet er, vi er altid her for dig at løse det.

Størrelse 1 18*13*10.5 cm
Størrelse 2 18.5*11.5*10.5 cm
Vægt 520g
Vand, varme funktion Ja
Kaffekande Type Og Percolators
Mængde 800ml
Produkt Kategori Kaffekande
Funktion 1 Borosilikatglas, sund og miljøvenlig.
Materiale kvalitet Høj borosilikatglas
farve Gennemsigtig
Materiale Glas
Overfladen Proces -varmebestandigt glas

Skriv en anmeldelse

800ml blyfrit Glas Og Potter Høj Temperatur Resistent Opvarmede Tepotter Stor Kapacitet Kold Kedel med Kaffe Percolators

800ml blyfrit Glas Og Potter Høj Temperatur Resistent Opvarmede Tepotter Stor Kapacitet Kold Kedel med Kaffe Percolators

Om Yiwu Godt Liv Butik og vores TOP mærke: EOU HJEM Vores virksomhed er en professionel køkken boligindretningsprodukter leverandør fra Kina, med mange års erfaring i branchen, og en ekstraordinær design team. Vi er forpligtet til at forstå forbrugerens hjem, liv og produkt innovation behov.Denne grundlæggende tro giver os mulighed

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!