Kategori

1STK Kvalitet PS219B4-CS MAGT MOUDLE

Nyhed

kr44.86

På lager

Tags: lokkefugle kasser fiskeri, direct energy-shirts, lokkefugle goose jagt, decoupage røde engle, døren lys camry 40, dipsticke olie td27ti, diptyque pine candle, direkte optagelse bil, flatback knappen 25mm.

====== ===========Velkommen til vores butik===================

Vores virksomhed er en professionel leverandør af integrerede kredsløb støtte tjenester, butik, salg oplevelse!Et stort antal af stedet opgørelse, kunden er højesteret, der giver kunder med kvalitetsprodukter!Vi har mange produkter i butikken, og, hvad vigtigere er, vil du få høj kvalitet, den laveste pris og hurtig levering.

Hvis du har nogen spørgsmål om køb af det produkt, du kan sende os en besked og vi vil svare dig i den første tid.Vi kan tilbyde one-stop-service til elektroniske komponenter.

– – – – – – – – – – – – – – Køb overvejelser– – – – – – – – – – – – – –

Produktet vil blive testet før afsendelse, vil det være i god stand, er du velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen problemer med produktet. Når vi har modtaget din bestilling, betaling, vil vi sende det inden for 1~3 arbejdsdage.

Vi vil sende dig via Alibaba Standard Logistik, Alibaba Prioritet Logistik, DHL, EMS, FedEx (shipping metode afhænger af dit valg).

For alle kunder, ordrer, vi ikke opkræver aflevering gebyr, selv 1stk del.Når dele ankom til dit lokale skik, hvis de dele, der blev opkrævet told, er vi ikke ansvarlig for eventuelle told eller import skat.Sørg for at læse den forsendelsesoplysninger bestemme den forventede leveringstid.Hvis projektet stadig ikke ankommer på dette tidspunkt, bedes du give os en meddelelse, forlængelse af kvittering for modtagelsen af denne kendelse.

Tjek efter modtagelse af varerne.Hvis produktet er ikke tilfredsstillende, du har brug for for at vende tilbage restitution.Du bedes kontakte os før returnering af varer, og afkastet skal være i en ny tilstand (køber skal returnere alle oprindelige og ubeskadigede varer i henhold til videresalg betingelser).

Vi kan varmt tak for din positive feedback og fuldføre transaktionen, og vores system vil forlade du med positiv feedback.

=========== Ønsker dig en glad shopping , glæder mig til næste besøg ===========

Pakke Ja
Type 0
Output Interface USB-Udgang
Hurtig opladning No
Mærke JINSHENGER
Skærm No
Intelligent Opladning No
Bruger 1

Skriv en anmeldelse

1STK Kvalitet PS219B4-CS MAGT MOUDLE

1STK Kvalitet PS219B4-CS MAGT MOUDLE

====== ===========Velkommen til vores butik=================== Vores virksomhed er en professionel leverandør af integrerede kredsløb støtte tjenester, butik, salg oplevelse!Et stort antal af stedet opgørelse, kunden er højesteret, der giver kunder med kvalitetsprodukter!Vi har mange produkter i butikken, og, hvad vigtigere er, vil du

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!