Kategori

Tegnefilm 5D DIY Diamant Maleri Jul Fuld Firkantet Rhinestone Diamant Mosaik Santa Claus Tog Diamant Broderi Home Decor

Nyhed

kr35.08

kr63.80

-45 %

På lager

Tags: baby ramme nordic, batteri 6 v strøm, baby dreng område tæppe, batteri 6 v 14 ah, batteri 6 st195vl, baby dreng bibelske, baby dreng benjamin, baby dreng hagesmække bue, asiatiske tv thailand.

Trin i produktionen

1. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer og den tilsvarende trykte nummer på lærred. 2. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (push svært at holde cement i stedet). 3. Brug den runde ende af pennen til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at fjerne eventuelle ekstra cement. 4. Rive delvis film og sted diamant på lærred i henhold til det tilsvarende nummer. 5. Hvis du holder en diamant til et forkert område på billedet, fjerne diamant med en pincet. 6. Efter endt lidt tryk ned diamanter med hånden eller en bog til at sikre, at diamanter er solidt fastgjort.

Bemærk

Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Vores størrelse refererer til størrelsen på lærredet, ikke størrelsen af det mønster.Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du tage billeder af dine billeder og sender det til os, vi vil dele med ti andre købere over hele verden.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 STJERNER.Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.VÆR venlig IKKE at efterlade os 1,2,3,4 stjerner, fordi de er lig med negativ feedback.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Materiale Harpiks
Sæt Type Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Diamond-Form RUNDE diamant
Mønster Type Tegnefilm
Bruger Malerier
Form Single
Indsætte Område Fuld
Ydre Emballage PAPIRPOSE
Antal Farver Over 45
Stil Europæiske og Amerikanske Stil
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Ramme No
Type Engroshandel No

Skriv en anmeldelse

Tegnefilm 5D DIY Diamant Maleri Jul Fuld Firkantet Rhinestone Diamant Mosaik Santa Claus Tog Diamant Broderi Home Decor

Tegnefilm 5D DIY Diamant Maleri Jul Fuld Firkantet Rhinestone Diamant Mosaik Santa Claus Tog Diamant Broderi Home Decor

Trin i produktionen 1. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer og den tilsvarende trykte nummer på lærred. 2. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (push svært at holde cement i stedet). 3. Brug den runde ende af pennen til at holde en diamant, og lidt

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!