Kategori

MIRLE 03422A Vise Kort Video Controller ( MJ4700 Controller System ) Til sprøjtestøbning Maskine

Nyhed

kr1 071.60

På lager

Tags: varmelegeme til sprøjtestøbning maskine, haitis sprøjtestøbning maskine, 423 mhz fjernbetjening, injicere maskine plast, inkjet-indsprøjtning, injicere maskine, injection system universal, bærbare sprøjtestøbning maskine, 435 mhz fjernbetjening, injektion låg.

Tianwei Elektronisk (Internationale) Co., Ltd firmaprofil: Tianwei electronic blev grundlagt i 2002, er en professionel international distributør af IC og andre elektroniske komponenter, efter flere års stabil udvikling, etablering af et godt internationalt omdømme og offentlige ros.Fastholdelsen af den fremragende omdømme, holde sig til integritet-baseret business filosofi, ved det store antal af kunder ros og støtte.Yderligere giver kunder med produkter af høj kvalitet og god service; opgørelsen Af data, mere end 3000000 forskellige produkter, der kan opfylde dine behov.Du vil nyde de elektroniske komponenter, som vi giver dig med et enkelt stop støtte tjenester.KeXinDa elektronik og hundredvis af berømte virksomheder herhjemme og i udlandet er tæt gode forbindelser til samarbejde, den elektroniske komponenter, der er meget udbredt i civil, industrielle og militære områder.Omfatter forbrugerelektronik, bærbare enheder, sundhed, intelligente sikkerheds -, energi-besparelse, energi, kommunikation og netværk, it -, storage -, power management, automotive elektronik, industriel elektronik, etc.Vi lover : KeXinDa elektronik er din mest være på lethed, er den mest pålidelige elektroniske komponenter leverandør!Velkommen generelt handlende til at forhandle, bliver en langsigtet venligt samarbejdspartnere, skabe glans sammen!KeXinDa elektronik i fremtiden sammen med dig!Fragt: 1.Betingelser for Forsendelse: Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Elementer, der er kun leveret efter betaling er bekræftet af Escrow. 2.Rederier: Vi støtter overførsel af "EMS" "DHL" "China Post Air Mail ", Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.Udskiftning & Refusion: 1. Vi yder 90 dages garanti for kvalitet 2. Hvis de dele, du køber fra os, er ikke af perfektioneret kvaliteten, eller de ikke virker, skal du blot returnere dem til os for ombytning eller tilbagebetaling 3. Hvis den del, der er defekt, bedes du underrette os inden for 3 dage efter ankomst. 4. Alle dele skal returneres i deres originale stand til at kvalificere sig til en tilbagebetaling eller erstatning Feedback: Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Støtte APP No
Oprindelse DE(Oprindelse)
Frekvens 433 MHz
Kanal 1
Trådløs Kommunikation - Wire Kontrol
Bruger Universal
Pakke Ja
Model-Nummer 03422A

Skriv en anmeldelse

MIRLE 03422A Vise Kort Video Controller ( MJ4700 Controller System ) Til sprøjtestøbning Maskine

MIRLE 03422A Vise Kort Video Controller ( MJ4700 Controller System ) Til sprøjtestøbning Maskine

Tianwei Elektronisk (Internationale) Co., Ltd firmaprofil: Tianwei electronic blev grundlagt i 2002, er en professionel international distributør af IC og andre elektroniske komponenter, efter flere års stabil udvikling, etablering af et godt internationalt omdømme og offentlige ros.Fastholdelsen af den fremragende omdømme, holde sig til integritet-baseret

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!