Kategori

CACAZI Trådløse Self-drevet Dørklokken Vandtæt Batteri OS, EU, UK Stik Intelligent Trådløse Dørklokke 1-Knap 4-modtager

Nyhed

kr214.88

kr429.76

-50 %

På lager

Tags: sager tecno pro, dreng legetøj tog, , dreng legetøj vakuum, c911 patroner, pærer cambu bmw, cdm20814 driver, stearinlys atv 12mm, b16a hovedtelefoner, bil sæler brun.

Funktioner og specifikationer

1.Tryk på knappen, super at lære koden frit kan lære at matche, kan være ubegrænset matchende modtager. 2.I stedet for at bruge et batteri, knap omdanner kinetisk energi til elektrisk energi, og det sender et signal, når den trykkes ned. 3.Senderen kan arbejde normalt i sne eller høj temperatur miljø, vandtæt og støvtæt. 4.Hvis der er flere knapper, der er forbundet med en eller flere modtagere i samme system, hver knap kan indstilles til en anden ringetone. 5.Power off memory-funktion: Tænd for strømmen igen, efter at strømmen er slukket, ingen grund til at re-justere og lås ringetone. 6.Modtageren er tilgængelig i en bred vifte af stik, USA/EU/UK Stik og AU-adaptere, passer til de fleste lande. 7.Iøjnefaldende baggrundsbelysningen blinker, når nogen skubber dørklokken.Specielt egnet til ældre, døve, og gravide kvinder. 8.Modtageren spænding 220v. 9.Modtageren er en afstand af 150 m (i åbent område), som kan blive påvirket af miljøet og forhindringer. 10.Modtageren har 60 ringetoner at vælge imellem, og volumen er 0-110db i 5 niveauer. 11.Bare tilslut modtageren til en stikkontakt,og tryk på knappen senderen kan holde den til døren med klæbebånd. 12.Senderen størrelse:70*46*24mm,Modtager størrelse:92*62*32mm Bemærk: knappen kan ikke være placeret på en jern dør, fordi det vil forstyrre signalet.Hvis modtageren ikke ringer, når du trykker på knappen efter at have modtaget dørklokken, bedes par dørklokken.

Hvordan at par signaler?

Parring metode: tryk og hold volume-knappen på receiveren for omkring 5 sekunder (lyser), skal du slippe tot-tasten, tryk derefter på knappen med det samme, det signal, der er forbundet.

Hvordan til at ændre og lås musik?

Tryk og hold på knappen lydstyrke for modtageren, før du sætter stikket i stikkontakten.Sæt stikket i stikkontakten, indtil lyset af modtageren lyser, skal du slippe tot-tasten, tryk på musik-knappen for at indstille den foretrukne musik ringetone, tryk på og hold lydstyrketasten nede igen, indtil Når lyset er tændt, skal du trykke på senderen to gange med det samme, og musik er låst korrekt.

Hvordan til at løse, hvis arbejdet ikke er normale,Når man modtager varerne?

1. Prøv at parre signaler først. 2. Kontakt os venligst, vi vil sende en video til at hjælpe dig. 3. Hvis der er et problem med produktet, vil vi sende den igen, modtageren eller knappen til dig.

Mængde 5 niveau 0-110DB
Strømkilde OS/EU/UK Stik AU-adapter
Dørklokken Type Wireless
Type Dørklokker
melodi 60 ringetoner
Modtagelse af afstand 150 M Fjernbetjening (i åbent område)
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Mærke CACAZI
Model-Nummer FA88
Modtagere Nominel spænding 110-220v
Vandtæt Ja
Sender strøm Kræver ikke batteri Drevet Selvstændig

Skriv en anmeldelse

CACAZI Trådløse Self-drevet Dørklokken Vandtæt Batteri OS, EU, UK Stik Intelligent Trådløse Dørklokke 1-Knap 4-modtager

CACAZI Trådløse Self-drevet Dørklokken Vandtæt Batteri OS, EU, UK Stik Intelligent Trådløse Dørklokke 1-Knap 4-modtager

Funktioner og specifikationer 1.Tryk på knappen, super at lære koden frit kan lære at matche, kan være ubegrænset matchende modtager. 2.I stedet for at bruge et batteri, knap omdanner kinetisk energi til elektrisk energi, og det sender et signal, når den trykkes ned. 3.Senderen kan arbejde normalt i sne eller høj temperatur miljø,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!