Kategori

1/35 Harpiks Figur Model Kits WW2 TYSKE Soldater Usamlet umalet

Nyhed

kr39.81

kr49.78

-20 %

På lager

Tags: umalede figurer harpiks, kvinder harpiks figur 135, 135 model, 1 10 harpiks fallit, 135, stenbukken mand, tysk ww2, 1 35 skala harpiks soldater, shikamaru, tyske militære ww2.

1. Om vores butik , kære kunder og venner, velkommen til min butik, det resin model kit, der sælges i vores butik, med gode detaljer, og vi vil fortsætte med at introducere nye produkter, skal du være opmærksom på os. 2. Med hensyn til det produkt , de produkter, der er pudsede, usamlet, umalet resin model kits, er du nødt til at fuldføre det selv, billedet er kun en henvisning til farvelægning, og vigtigst af alt, det er ikke at spille læs Venligst omhyggeligt, efter at have læst vejledningen.På grund af de høje omkostninger ved internationale hurtig levering, produktet ikke indeholder emballage kasser og plakater.Vær opmærksom på, at køberne omhyggeligt bestilling, på grund af karakteristikken af harpiks, og den vej er langt væk.Når du modtager pakken, kan du finde deformation.Vær venlig ikke at bekymre dig, sætte den deformerede del i varmt vand, derefter forsigtigt gendanne det. 3 Om transport , vi sender til den verden, vi bruger kombinerede shipping, prøv at vælge standard shipping, vi opkræver kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber, i almindelighed, vil din ordre blive afsendt inden for 1-2 dage, hvis Din bestilling indeholder out-of-stock produkter, vi kan få brug for 7-10 dage til at fuldføre leveringen, skal du bruge Kina Post luft parcel og epackt, osv.Generelt, vil du modtage din pakke i 7-15 dage, nogle lande har brug for 30 - 60 dage, hvis du har brug for andre kurer-service, bedes du kontakte os.Bortset fra resten dagen, vil der være en forsinkelse, hvis du støder på dårlige vejr.Forstå venligst, at vi har et professionelt team, der vil kontrollere omhyggeligt, inden de afsendes for at sikre, at du får en god kit. 4. Med hensyn til efter-salg , vi er villige til at kommunikere med kunder, så hvis du har problemer efter at have modtaget pakken, bedes du kontakte os først.Eventuelle problemer kan løses.Hvis produkter og beskrivelser, der ikke passer, kan vi acceptere refundering, bedes du Efter at have modtaget pakken, bedes du kontakte os inden en uge.Efter modtagelse af den returnerede vare, vil vi refundere det fulde beløb, efter at bekræfte afslutningen.Den returnerede forsendelse omkostninger afholdes af køber, skal du forstå. 5. Vi elsker også den model er meget, så vi ved, at kundens behov og vil opfylde dine behov for så meget som muligt.Vi leverer farve-tjenester og andre private tilpassede tjenester.Hvis du har brug for, så kontakt os, vi vil være glade for at tjene dig. .Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes forlade os fem stjerner, det er meget vigtigt for os, at vi vil efterlade vores kommentarer i gang, tak!

Form Umalet
Skala 1
Materiale Harpiks
Aldersgruppe > 14 år gammel
farve Unassambled
Køn Unisex
Mængden af Varer i Sæt 1/35
Tema Tal
Mærke TEAEGG

Skriv en anmeldelse

1/35 Harpiks Figur Model Kits WW2 TYSKE Soldater Usamlet umalet

1/35 Harpiks Figur Model Kits WW2 TYSKE Soldater Usamlet umalet

1. Om vores butik , kære kunder og venner, velkommen til min butik, det resin model kit, der sælges i vores butik, med gode detaljer, og vi vil fortsætte med at introducere nye produkter, skal du være opmærksom på os. 2. Med hensyn til det produkt , de produkter, der er pudsede, usamlet, umalet resin model kits, er du nødt til at fuldføre

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!