Kategori

Palace Stil Dronning Brudekjole Håndlavet Perle Vintage Lanterne Ærme Domkirke Brudekjolen Fabrik Reelt Billede 4060#

Nyhed

kr1 246.04

På lager

Tags: potala, dronning brude-brude, reelt billede corset kjole til brudekjoler, kjole wed, 2019 brude kjole, lace brudekjoler brudekjole, ærme bryllup kjole real, bolden løb, perle for jewelri gøre, frakke fur real.

Kunden bør læs først:

1.Vi (FANWEIMEI) er på fabrikken i byen Suzhou i Kina, kan vi behandle og forsendelse meget hurtigt.For standard størrelse normalt har brug for 3-10 dage.For custom-made har brug for 10-15 dage. 2.Valgte størrelse er det vigtigste.Sørg for at være i nøje overensstemmelse med vores størrelse chart, især modeller med lynlås på den kjole tilbage. 3.Vi tager masser af RIGTIGE BILLEDER til de fleste af vores modeller,og vil fortsætte med at opdatere den REELLE BILLEDE på sider, der vil gøre du mener, HVAD du SER, ER HVAD DU FÅR.Hvis du har brug for en skræddersyet kjole, så kontakt os, vi vil give dig de data, du har brug for at måle og også måling instruktion. " 4.Hvis du har brug for denne kjole meget presserende, skal du ikke valgte den Koldinggade12.dk standard fragt eller andre gratis forsendelse metode ,som dem, levering hastighed er langsom, vi foreslår, at du kontakter os om den dato, kjole skik ,vi vil fortælle yo, hvis de kan vælge andre fast shipping metoder.

100% ÆGTE STIKPRØVE FOTO

KØBER VISER

Om Farve og kvalitet

Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-cscreen, farve forskel kan ikke undgås, så vi kan ikke garantere, at farven af vores produkter vil være excetly samme som de billeder du så forstå venligst, at.Hvis du er meget meget strenge i farve, bedes du kontakte os først, før du placerer en ordre.Tak.Stort set alle de stil-billederne er fra Internettet.Vi kan ikke garantere, at de kan være 100% det samme(bortset fra de elementer med eksempler på billeder), men vi vil gøre vores bedste for at forbedre ligheden.Og også den pris, der er direkte proportional med kvaliteten, så vi håber, at du kan være tilfreds med den kvalitet, der er baseret på prisen.

RETURRET

Vi vil nægte tilbagebetaling, hvis u ikke hjælpe clearance told.Så læs venligst forsigtig politik afslutning nedenfor.Tak. !!!For tilpassede størrelse, vi vil ikke acceptere tilbagebetaling. 1.Du har 5 dage til at beslutte, om de elementer, der er rigtige for dig, efter du har modtaget dem. 2.Du kan returnere eller bytte eventuelle ubrugte,uvasket,uændret,ubeskadigede varer i original emballage, herunder din order No. 3.Tilbage shipping gebyr er betalt af køber. 4.For at slove dit problem så hurtigt som muligt,bedes du kontakte os først, og fortæl os dine return sæson. 5.Efter at vi har modtaget din returnering parcel info og tracking Nr.vi vil refundere dine penge til din konto indenfor 3-10 arbejdsdage. 6.Vi er så ked af, at hvis du har modtaget en vare, der ikke er, hvad der rent faktisk du for eller er ikke de samme som billederne viser, eller beskrivelsen siger på websider.

Custom Made er acceptabelt

Hvis der tilbydes størrelser ikke passer dig, vi leverer skræddersyede service, e-mail os følgende målinger: 1. Fuld Bust:_____cm/tommer 2. Fuld Talje:____cm/tommer 3. Fuld Hofterne:_____cm/tommer 4. Skulder(Hul) til Gulvet(Hem):____cm/tommer 5. Barefoot Højde fra Hoved til Tå:____cm/tommer 6. Hæle:____cm/tommer 7. Den dato, du har brug for den kjole:____

Om FORSENDELSE

1. Forsendelse omkostninger: Klik;"Forsendelse og betaling"fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger. 2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder. 3.Som Koldinggade12.dk politik, clearance er købere pligt.Vi vil se u enig i dette, hvis køber vores varer.Tak. 4.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

RETURRET

!!!Vi vil nægte tilbagebetaling, hvis u ikke hjælpe clearance told.Så læs venligst forsigtig politik afslutning nedenfor.Tak. !!!For tilpassede størrelse, vi vil ikke acceptere tilbagebetaling. 1.Du har 5 dage til at beslutte, om de elementer, der er rigtige for dig, efter du har modtaget dem. 2.Du kan returnere eller bytte eventuelle ubrugte,uvasket,uændret,ubeskadigede varer i original emballage, herunder din order No. 3.Tilbage shipping gebyr er betalt af køber. 4.For at slove dit problem så hurtigt som muligt,bedes du kontakte os først, og fortæl os dine return sæson. 5.Efter at vi har modtaget din returnering parcel info og tracking Nr.vi vil refundere dine penge til din konto indenfor 3-10 arbejdsdage. 6.Vi er så ked af, at hvis du har modtaget en vare, der ikke er, hvad der rent faktisk du for eller er ikke de samme som billederne viser, eller beskrivelsen siger på websider.

Talje Naturlige
Kjoler Længde Gulv-Længde
Mode Element årgang
oprindelsessted Kina
Brudekjole Stof Med Overtræksmeteriale taft
Toget Katedralen/ Royal-Tog
Dekoration Læg
De Faktiske Billeder Ja
Mærke YASHANG
Ærme Længde(cm) Kort
Silhuet Bolden Kjole
Med indbygget Bh Ja
Model-Nummer 4060
For Gravide Kvinder No
Halsudskæring O-Hals
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Stil Lanterne Ærme
Element Type Kjoler Til Bryllup
Back Design lynlås

Skriv en anmeldelse

Palace Stil Dronning Brudekjole Håndlavet Perle Vintage Lanterne Ærme Domkirke Brudekjolen Fabrik Reelt Billede 4060#

Palace Stil Dronning Brudekjole Håndlavet Perle Vintage Lanterne Ærme Domkirke Brudekjolen Fabrik Reelt Billede 4060#

Kunden bør læs først: 1.Vi (FANWEIMEI) er på fabrikken i byen Suzhou i Kina, kan vi behandle og forsendelse meget hurtigt.For standard størrelse normalt har brug for 3-10 dage.For custom-made har brug for 10-15 dage. 2.Valgte størrelse er det vigtigste.Sørg for at være i nøje overensstemmelse med vores størrelse chart, især modeller

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!