Kategori

3D Mesh Spa-Bad Pude Badekar Hals og Ryg Støtte Pude med Suge

Nyhed

kr94.95

kr117.25

-19 %

På lager

Tags: aircondition, boblebad, kia tilbage pude, bad pude, hollywood-stjerne, Pude, nyfødte badekar pude, luft tilbage pude, badekar pude, badeværelse pude, foto pilow.

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

Vores anti-bakteriel mesh materiale giver permeabilitet for vand og luft.Dette giver mulighed for en hurtig tørring, modstandsdygtig over for skimmel.

De bad måtten er skridsikker, skal du oprette en sikker tætning til alle bad overflade, så der er ingen chance for, at puden glide i dit badekar oplevelse.Hals pude passer til alle badekar.

Den styrke hals roll fungerer som en holder for at din nakke og skuldre giver dig mulighed for en sund og afslappende bad.Puden er lavet med Open-Air Fiber giver det optimal hygiejne-med ren ventilation tillader luft og fugt at flyde frit.

Det ergonomisk passer til alle badekar og give den maksimale mængde af komfort som muligt, vores meget slidstærkt materiale, er hurtigtørrende, lugt-resistente og antibakterielle så dette spa-pude giver dig mulighed for at slappe af på hele din badekar oplevelse.

Dette badekar pude kan give dine kære ren afslapning .Give den mest behagelige badekar pude på enhver lejlighed, fx fødselsdag, mors dag, housewarming eller bryllup etc.

Specifikationer:

Materiale: 100% Polyester

Størrelse: appprox.33x36cm/12.99x14.17in

Valgfri Farver: Hvid, Pink, Blå

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken Indeholder:

1 x Bad Pude (andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.)

Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Øko-Venligt
Model-Nummer L4MF5AC203938

Skriv en anmeldelse

3D Mesh Spa-Bad Pude Badekar Hals og Ryg Støtte Pude med Suge

3D Mesh Spa-Bad Pude Badekar Hals og Ryg Støtte Pude med Suge

100% helt nye og høj kvalitet OOTDTY Funktioner: Vores anti-bakteriel mesh materiale giver permeabilitet for vand og luft.Dette giver mulighed for en hurtig tørring, modstandsdygtig over for skimmel. De bad måtten er skridsikker, skal du oprette en sikker tætning til alle bad overflade, så der er ingen chance for,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!