Kategori

Sød Firkantet Grøn Hvid CZ Cubic Zirconia Sølv Forgyldt Klip Hoop Huggie Øreringe V0954

Nyhed

kr19.63

kr56.01

-64 %

På lager

Tags: legering sport ur, 1 4 dukke komplet sæt, legering rim hoop 14, 0445110189 dyse, 925 søm jewellry, 0445120219 reparation, legering legetøjet traktor, 0402 diode kabler, 0445110616 dyse.

Om Os

Vi Har Fabrik Og Reel Butik Siden 2009 !Vores smykker er trendy og unikke og det stykke afbilledet vil være nøjagtig den samme brik, du vil modtage.Vi tilstræber at give hengivne tjeneste, og placere kunden frem for alt din støtte er med vores største ære.

Shipping Måde

Alle produkter er afsendt inden for 24 timer modtagelse af betaling.Alle vores produkter tilbydes med Gratis Forsendelse.Forsendelse metode afhænger af den Mængde af For.

Returret

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, tilbagebetaling, der er udstedt med ikke krav på at returnere varer. 30 DAGE 100% PENGE TILBAGE GARANTI!

Feedback

Bedes forlade os Positiv Feedback og 5 stjerner rating, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Varme Tips

FAQ

Hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Q: Hvorfor jeg har modtaget, er mindre, end hvad der er vist i billedet?A: Vi har en lineal i billedet for at vise den rigtige størrelse.Q: Hvorfor er den sten, farve lidt forskellige fra det billede?A: Alle billeder er taget bruge Flash, nogle af de sten farve kan have påvirket en lille smule.Q: Hvad sker der, hvis jeg ikke modtager min ordre?A: Send igen eller blive refunderet.Q: Hvad sker der, hvis jeg modtager varen var beskadiget?A: Send igen eller blive refunderet.

Form\mønster Pladsen
Total Vægt 4,5 g
Kvalitet høj
I fremstillingslandet Hong Kong Kina
Køn KVINDER
Gave Til Mødre \ Kæreste \ Hustru \ Datter \ Kvindelige ...
Metaller Type SØLV
Main Farve Grøn & Hvid
Element Type Øreringe
Model-Nummer V0954
Vigtigste Sten Cubic Zirconia
Mærke SilverWar
Metal Stempel 925
Materiale Cubic Zirconia
Ørering Type Klip Øreringe
Bøde eller Mode Mode
Stil Classic

Skriv en anmeldelse

Sød Firkantet Grøn Hvid CZ Cubic Zirconia Sølv Forgyldt Klip Hoop Huggie Øreringe V0954

Sød Firkantet Grøn Hvid CZ Cubic Zirconia Sølv Forgyldt Klip Hoop Huggie Øreringe V0954

Om Os Vi Har Fabrik Og Reel Butik Siden 2009 !Vores smykker er trendy og unikke og det stykke afbilledet vil være nøjagtig den samme brik, du vil modtage.Vi tilstræber at give hengivne tjeneste, og placere kunden frem for alt din støtte er med vores største ære. Shipping Måde Alle produkter er afsendt inden for 24 timer

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!