Kategori

Bomuld Frotté Vandtæt madrasbetræk Bed Soft Cover Madras Pad Beskytter Anti-Mide Hvide Lagen Luft-gennemtrængelig Dække

Nyhed

kr69.09

kr123.36

-43 %

På lager

Tags: bed tæppe, bed cover, vandtæt bed dække brun, camp vandtæt ark, dække de oplyste, cofr, bed flæsekanter, kort ark, nh luftmadras, nes bed cover.

-80% bomuld og 20% allergivenlige polyester lavet madras protector;

-Blød frotté overflade med høj stærke fugtabsorberingen; Tilbage belagt med allergivenlige membran, som er 100% vandtæt og åndbar;

-Beskytter mod væsker, støv mider, urin, sved, allergener og bakterier (5 Års Garanti);

-Elastisk micro mesh side stof med dyb lomme giver madras med fuld ventilation og perfekt pasform; 360° Elastik design, der giver perfekt pasform og non-slip greb; Nadver let at anvende;

-Perfekt valg for dem, der har børn, dyr, ældre mennesker, allergi, astma og inkontinens; helt maskine afvaskelige;

-Leveres i 16 størrelser til bred vifte af valgmuligheder.

Over 334 Millioner mennesker i verden lider af daglige Allergi og Astma, omkring 40% af befolkningen er Børn.Disse Allergier og Astma er primært forårsaget af husstøvmider, Pollen, Bakterier og andre Allergener, som kan være grundlagt for næsten i hvert soveværelse skaber alvorlige sundhedsmæssige problemer.Vores Avancerede Terry Vandtæt Lagen tilbyder fuld beskyttelse mod væske udslip, og også hjælpe med at reducere symptomer på allergi ved at blokerer for allergener på overfladen af madrassen, der passerer igennem.Hvilket resulterer i en renere, mere allergivenligt sovemiljø for dig og din familie.

Forcheer Terry Vandtæt Madras Protector er lavet af specielle polyester fibre, der trøster dig med en dejlig kold i sommervarmen ved at absorbere varme og fugt fra din krop, og slip dem i luften.Det er åndbart, allergivenlig og 100% vandtæt.Dette materiale har en blød hånd føler, naturligt absorberer fugt og er lydløse.Det tilføjer et lag af luksus uden at ændre fornemmelsen af din madras.

Bemærk

1. I Manuel Måling, en fejl af 1-4 cm er acceptabelt.

2. Hvis du ønsker at ændre produktet, der skyldes forkert størrelse, så du bedes venligst kontakte os.

3. Hurtig og gratis fragt betyder ikke, at du ikke vil have til at betale ekstra skik.

4. Sofaen eller dækning størrelse i de forskellige lande er ikke det samme.Bemærk gøre ordentlig forskning og måle dem nøjagtigt, før du køber.

5. Den lange rejse kan gøre produktet smule foldet eller creasy.Men vil dette ikke påvirker kvaliteten og brugen af produktet.

6. Vi tilbyder ikke detailpakning service.Hvis du er købe produktet til erhvervsmæssige formål eller til at præsentere det som en gave, bedes du overveje at emballagen på din ende.

7. Da brugen af forskellige skærme, det billede, der måske ikke afspejler den reelle farve af produktet.Men vi garanterer, at den stil vil være den samme, som vist på billedet.

I tilfælde, du finder nogen problemer, mens du bruger vores hjemmeside, eller placere en ordre, bedes du kontakte os.

Advarsel

· Undgå at bruge blegemidler til vask af dynen

· Vaske det af med beklædningsgenstande eller tøj med lignende farver.

Fragt og Tilbagebetaling

1. Vi sender alle ordrer inden for 5 dage, fordi nogle af sikkerhedstjek ved Koldinggade12.dk.kom.Shipping dato, kan blive udvidet på grund af ferie.

2. Dit produkt vil blive leveret til dig inden for 10 til 60 dage.For lande, hvor vi får færre ordrer, og leveringstiden vil være 120 dage.

3. Vi påstår ansvaret for at være ansvarlig for enhver forkert levering og kvalitet i produktet.

4. Selskabet kan ikke være ansvarlig for at betale eventuel told skat for destinationslandet.

5. De krævede oplysninger, herunder adresse, postnummer, telefonnummer og mobilnummer skal være fuldstændige og nøjagtige.

6. For enhver russisk nationale kunde, bedes du angive dit fulde navn på komplet levering af dine varer.

7. Til engros forhandlere, anbefales det at kontakte os direkte for at få den bedste pris samt fragt rabatter.

8. Kina Post, der er Registreret luftpost bruges til forsendelse af dine varer i Usa, Europa og andre dele af verden.Det tager normalt 15 til 45 arbejdsdage til at levere din pakke til dig.Hvis det samlede køb overstiger $180, EMS eller DHL vil blive ansvarlig for at levere dine produkter til dig.Hvis du har en forsendelse favorit, så kontakt os og lad os det vide.

Vender tilbage

Vi sørger for, at kontrollere alle varer inden afsendelse dem til dig.I tilfælde af at en vare er beskadiget under forsendelse eller levering, tøv ikke med at give os et kald og lad os vide, inden for de næste syv dage.Vores dedikerede kundeservice efter at have kontrolleret for enten vil sende dig en udskiftning af din ordre gratis eller returnere dine penge.Kundetilfredshed er vores primære motiv.

Om Feedback

Kunde feedback er meget vigtig for vores virksomhed, bedes du give feedback efter hver leverance.Hvis du er tilfreds med produktet og den service, der ydes, så sørg for at lade positiv feedback og vurdere os.I tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os, og vi vil gøre alt for at løse det.Forvente et svar fra os inden for 24 timer med en forklaring og en undskyldning.Vi ville sætte pris på, hvis du vil kommunikere med os, før du skriver negativ feedback.

Produkt Bed Beskyttelse Pad
Oprindelse KN(Oprindelse)
mønster Almindelig Farvet
oprindelsessted Kina
Funktion Vandtæt,Anti-dust mite Anti-bakteriel Luft-gennemtrængelig
Aldersgruppe Voksen
Stof Tæller 20
Højde 9-14inch
Størrelse Russian Size and United states Size
Model-Nummer Vandtæt Madras Pad
cubre cama cobre leito
Bruger hospital
Mærke maxhome
Stil Almindelig
Form Madrasbetræk med en elastik
Materiale Polyester / Bomuld
Mønster Type Solid
Technics Strikket
Klasse A
Trådantal 100TC
acolchados cama madras topper
Pakke 1 Pc
farve Hvid

Skriv en anmeldelse

Bomuld Frotté Vandtæt madrasbetræk Bed Soft Cover Madras Pad Beskytter Anti-Mide Hvide Lagen Luft-gennemtrængelig Dække

Bomuld Frotté Vandtæt madrasbetræk Bed Soft Cover Madras Pad Beskytter Anti-Mide Hvide Lagen Luft-gennemtrængelig Dække

-80% bomuld og 20% allergivenlige polyester lavet madras protector; -Blød frotté overflade med høj stærke fugtabsorberingen; Tilbage belagt med allergivenlige membran, som er 100% vandtæt og åndbar; -Beskytter mod væsker, støv mider, urin, sved, allergener og bakterier (5 Års Garanti); -Elastisk micro mesh side stof

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!