Kategori

For Great Wall Haval Hover H3 H5 H6 M2 M4 Tengyi C30 C50 V80 Bilens Motor Øverste Dekoration Plast Cover Gummi Pude Pad Molen

Nyhed

kr50.15

kr80.93

-38 %

På lager

Tags: hover, polo sok, simwood, great wall h3, h3 hover, great wall haval m4, great wall h5, led h3 2, h6 haval, h3.

--På grund af manuel måling, den faktiske størrelse af produktet kan være lidt forskellig fra den størrelse, der er markeret på billedet.Bemærk: - Der er mange typer af dele, der anvendes i biler. - Den bil modeller og år er forskellige, er de dele, der anvendes, er forskellige. --Check venligst de gamle dele, før du køber ,Så se vores billeder af produktet og størrelser for at sikre, at dette er det produkt, du har brug for. --Mange tak for dit samarbejde.

Tips:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Opmærksomhed Til Russisk Venner:

1. Angiv venligst dit fulde navn, herunder dit fornavn, mellemnavn og efternavn, når du foretager betalingen.

2. Udfyld din korrekte adresse herunder din Lejlighed Nr., Gade, By, Region og land.

Ellers vil din pakke vil sandsynligvis være tilbage!

3. Vi er ikke ansvarlige for DINE FEJL.Forsendelse:

1. Varen vil blive afsendt inden for 1-7 hverdage i normal tid.

2. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

3. Køber svar til (in case) alle MOMS-under nogen omstændigheder.

Normalt vil vi sende af Kina Post til de fleste af de lande med gratis forsendelse.Hvis du vil have os til at sende med DHL,UPS etc kontakt os venligst, vi vil give dig den billigste fragtpriser.Forsendelse Luftfartsselskaber:

Spor Rækkefølge: www.17track.net Returnering/Refusion:

1.Hvis du har en defekt varer, du ønsker at returnere eller rabat.Du bedes kontakte os inden for 3 dage efter du modtager forsendelsen.Alle returvarer skal returneres med sin originale emballage og tilbehør.Kunden er ansvarlig for forsendelsesomkostninger på de returnerede varer.

2. Vi vil refundere pengene til dig, når vi får den / de returnerede varer.Eller erstatte varer til dig.

3. Engang Luftpost gå glip af nogle af porto, vil vi refundere prisen og shipping gebyr, når du ikke kan få dine varer.

4. Vi vil beskæftige os med refusion i 3 arbejdsdage, når vi får info fra dig.

5.Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.Feedback:

Vi vil arbejde sammen med dig, indtil du er tilfreds.vi håber, at du kan forlade os positiv Feedback, for en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via (Min-Beskeder) eller (Spørg Sælgeren Spørgsmål), Trade manager, før de forlader neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem, og tilfredsstille dine behov.

Materiale Type Gummi
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke TITIFXAN
Element Type Fastener & Klip

Skriv en anmeldelse

For Great Wall Haval Hover H3 H5 H6 M2 M4 Tengyi C30 C50 V80 Bilens Motor Øverste Dekoration Plast Cover Gummi Pude Pad Molen

For Great Wall Haval Hover H3 H5 H6 M2 M4 Tengyi C30 C50 V80 Bilens Motor Øverste Dekoration Plast Cover Gummi Pude Pad Molen

--På grund af manuel måling, den faktiske størrelse af produktet kan være lidt forskellig fra den størrelse, der er markeret på billedet.Bemærk: - Der er mange typer af dele, der anvendes i biler. - Den bil modeller og år er forskellige, er de dele, der anvendes, er forskellige. --Check venligst de gamle dele, før du køber ,Så se vores

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!