Kategori

50% Rabat ! 800mm slagtilfælde 12v lineær aktuator - 900N/ 198 lbs/ 90kgs belastning rørformede lineær aktuator

Nyhed

kr250.45

På lager

Tags: lineær aktuator motor 800mm, lineær funktion, lineal 12v aktuator, aktuator magnet, robot lineær aktuator, motor 50w, funktion, 50w motor, 300mm stroke 12v dc electric linear actuator, lineær aktuator volt 12v.

--Input: 12/24V DC.

--Takts Længde: 80 0 m m (Udvidelse Længde).

--Last Kapacitet: 1000N/ 100KGS/ 225LBS.

--No-Load Hastighed: 10 mm/s.

--Monteringshul Størrelse: 6.5 mm.

--Mini Installere Længde: 105+Stroke=905mm.

--Max antal Installere Længde: 105+StrokeX2=1705mm.

--Limit Switches: Indbygget (Ikke Justerbar).

Vi accepterer betaling med Escrow,Mastercard/Visa/Western Union/Kreditkort eller anden betalingsmetode accepteret af Koldinggade12.dk, Spærrede er altid på vagt dine penge.Det er Nemt, hurtigt og sikkert.

Internationale købere læs omhyggeligt:

1) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger, disse afgifter er købers ansvar .

2) skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

Vi arbejder hårdt på at tilfredsstille alle vores kunders behov, og vi er forpligtet til at yde den bedste service og shopping oplevelse med os.Vi sætter en stor ære i de produkter, vi sælger, er kundetilfredshed vores første prioritet.Vi er dedikeret til at engagere sig i at gøre en pålidelig, sikker og positiv online shopping oplevelse.Vores mål er at give vores kunder en givende oplevelse, og sikre, at de er helt tilfredse med produktet og den service, de modtager.

1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt,at Vi støtter overførsel af Kina Post, Hongkong Indlæg, Fedex, EMS, DHL, UPS, TNT.

2.Et telefonnummer er nødvendigt med din ordre.

3. Leveringstiden varierer afhængigt af din placering og shipping agent du vælger, tracking nummer er til rådighed.

4. Vi tilbyder drop shipping, bare forlade adressen på dine kunder med henblik eller Trade Manager.

vi stræber efter 100% kundetilfredshed!

Hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade en fem stjerner positiv feedback, og efterlade os en positiv evaluering feedbacks.Vores system vil automatisk gøre det samme for dig.

Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, vi vil give dig et tilfredsstillende svar, mange Tak!

Vi gør vores bedste for at sikre din tilfredshed med hver ordre, hvis du ikke er tilfreds med de varer, vi kan tilbyde refundering indenfor 7 dage efter du har modtaget pakken i original stand, ikke inklusive forsendelse & håndtering gebyr.

Adressen på pakken er ikke vores, det er postmand adresse.Så, skal du ikke sende til denne adresse.Kontakt os for retur adresse, før du returnerer det, vi ellers ikke kan få den pakke, du vendte tilbage, og vi vil ikke acceptere din tilbagebetalt.

fortæl os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken, så du kan røst til at betale en høj skat.

så vidt vi ved , FRANKRIG og TYRKIET har strenge import politik.så hvis din pakke går til de lande, du skal helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.

hvis du er fra Brasilien, skal du angive din CPF-NUMMER(momsnummer) for os.

hvis du ikke kan få pakke på grund af den politik, i dit land, vi vil ikke have tabt .håber du kan forstå, tak !

Model-Nummer SL14
Hastighed(RPM) 3400RPM
Forvandling Børste
Slaglængde 800mm
Certificering CCC
Drejningsmoment 900N/198 LBS/90KGS
Kontinuerlig Strøm(A) 1.8 En
Mærke Suprlus Auto
Type Gear Motor
Udgangseffekt 50W
Brug rørformede lineær aktuator
Byggeri Permanent Magnet
Spænding(V) 12/24V DC
Beskytte Funktion Vandtæt
Effektivitet IE 4

Skriv en anmeldelse

50% Rabat ! 800mm slagtilfælde 12v lineær aktuator - 900N/ 198 lbs/ 90kgs belastning rørformede lineær aktuator

50% Rabat ! 800mm slagtilfælde 12v lineær aktuator - 900N/ 198 lbs/ 90kgs belastning rørformede lineær aktuator

--Input: 12/24V DC. --Takts Længde: 80 0 m m (Udvidelse Længde). --Last Kapacitet: 1000N/ 100KGS/ 225LBS. --No-Load Hastighed: 10 mm/s. --Monteringshul Størrelse: 6.5 mm. --Mini Installere Længde: 105+Stroke=905mm. --Max antal Installere Længde: 105+StrokeX2=1705mm. --Limit Switches: Indbygget

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!