Kategori

Kreative Verden, Kort, Plakater Og Prints Væggen Pictuers Til Stuen Dekorative Billeder, Kunst Lærred Maleri Hjem Indretning

Nyhed

kr20.93

kr41.87

-50 %

På lager

Tags: kappe pige, verden kort sejlads wall decor, vintage verden kort cork, mobiltelefon russisk, kort verden, frame skærm, verden kort lærred city, collins verden væggen kort, verden kort lærred kunst, verdenskort wall decor land.

62482 Anbefalede produkter

Produkter Er Udstyret Med:

1. De varer, vi sælger, er det lærred, malede kerner uden rammer.

2. Vi bruger den bedste maskine til at printe og bruge fedtet blæk for at sikre, at billedet er fuldstændig vandtæt, så det kan bevare for lang tid.

3. Vi bruger bedre kvalitet lærred materialer for at sikre, at de produkter, du modtager, superior-struktur og glathed.

4. Vi bruger plastic rør for at pakke varerne, for at gøre sikker på, at varen ikke er beskadiget i transit.

5. De produkter, der vises på den elektroniske skærm kan være lidt forskellige fra de faktiske produkter.Du kender det, og Tak for forståelse.

6. Hvis du har brug for at tilpasse design og størrelse, du ønsker, skal du tage initiativ til at kontakte os, vi kan give dig den bedste service.

7. Hvis du har nogen problemer med kvaliteten, bedes du kontakte os, før evalueringen.

Forsendelse Vilkår

1. Hvis du vælger fragt metode: Yanwen Økonomiske Air Mail eller Kina post almindelige lille pakke plus, kan det ikke levere sporingsoplysninger i udlandet, skal du ikke bekymre dig, vil det være en succes at komme til dit land og dets pakketab er meget lav.I disse ordrer, vi ikke acceptere nogen tvist, der ikke tracking nummer.

2. Hvis du ønsker at spore oplysninger om projektet i realtid, og du har akut brug for produktet, skal du vælge ePacket, Kina Post, luftpost, Koldinggade12.dk Standard Premium skib Særlige Linje-YW eller andre reb som DHL, EMS, UPS osv.

3. Hvis de beskæftiger sig med vores shipping tid, skal du ikke åbne debat nemt, deres forståelse er værdsat.

4. Vi skal love at hjælpe dem med at løse problemer, bedes du kontakte os, før du giver os negativ feedback.

5. Vi tilbyder dropshipping og engros, tøver ikke med at kontakte os, vi vil gerne have en langsigtet forretningsforhold med dem.

6. Deres godkendelse er vores bevægelse.Tak så meget for deres støtte.

Refusion Og Levering & Send

1. Hvis der er nogen problemer med vores produkt,kan du anmode om returnering eller refundering indenfor 7 dage efter modtagelse af varen.Kontakt venligst vores kundeservice først, før de vender tilbage eller åbning af tvist mod os.

2. Alle varer skal returneres i deres oprindelige betingelser,eller vil vi nægte at foretage en tilbagebetaling.Køber er ansvarlig for alle afgifter, der fandt sted i tilbagevendende proces.

3 .Hvis du modtager en beskadiget eller forkert varer,pls sende os pakke og produkt foto til os med det samme, så vil vi sende eller refusion til dig .

{C}

Pakke PVC Rullet Rør
Produkt legalitet Hjem,Hus,Stuer,Værelser,Kontorer,Cafeer,Hoteller
Medium Vandtæt Blæk
Type Lærred Oplag
Unik Gave Ja
Dropshipping Ja
Materiale Lærred
Frame mode Indrammede Spejle
Model-Nummer 5700
Boligmontering Wall art Billeder
Home Decor Dekorative Billede
Formål Væggen Pictute Kunst Maleri Indretning
Tilpasset størrelsen design Droppe forsendelse ok Print Plakat Cuadros Decoracion Julegave
Technics Sprøjtemaling
Butikken type Egen fabrik
Plads applikationer Stue / Soveværelse
Teknologi HD sprøjtemaling
Urammet Lærred trykt( uden ramme)
Billig Pris Høj kvalitet
Base Lærred
Emner Stadig liv
indretning Wall decor
Form Lodret Rektangel
Original No
Ramme No
Stil Moderne
Nordisk Dekoration Plakater Og Prints

Skriv en anmeldelse

Kreative Verden, Kort, Plakater Og Prints Væggen Pictuers Til Stuen Dekorative Billeder, Kunst Lærred Maleri Hjem Indretning

Kreative Verden, Kort, Plakater Og Prints Væggen Pictuers Til Stuen Dekorative Billeder, Kunst Lærred Maleri Hjem Indretning

62482 Anbefalede produkter Produkter Er Udstyret Med: 1. De varer, vi sælger, er det lærred, malede kerner uden rammer. 2. Vi bruger den bedste maskine til at printe og bruge fedtet blæk for at sikre, at billedet er fuldstændig vandtæt, så det kan bevare for lang tid. 3. Vi bruger bedre kvalitet lærred materialer

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!