Kategori

Wall Stickers Rød Rose Soveværelse Stue, Badeværelse, TV Baggrund Dekorative Væg Sticker Home Decor Stickers Wall Decor

Nyhed

kr35.51

kr44.36

-19 %

På lager

Tags: migamin, anime girl mus, klub tøj, tæppe skull, golden fødselsdagskage, indretning islam, art wall islam, krave nepal, kalligrafi islam, deco islam.

Dette produkt farven er lys, materialet er PVC transparent film, miljøbeskyttelse og vandtæt, mønsteret er rig og kreativ, pasta, et i soveværelset, der får familielivet til at blive dynamisk og energisk, kan den person, der er komfortabel og behagelig!

du kan spille ubegrænset kreativitet, fri kombination arrangement modellering og position, kan du først bruge en saks til at klippe mønsteret separat, da bygningen være opmærksom på ikke at skære ind til regimentet, så kan du først designe en hård sex opsætning, og derefter personligt skabe et unikt kreativt rum.

Bemærkninger om brug:

1. Hvis du står fast på overfladen af glas eller fliser, fordi materialet er glat, det er bedre at tørre finer med en ren klud, før den stikker, så det er lettere at holde fast i, og effekten af udjævning er bedre;

2. For nogle store mønster klistermærker, et par bobler kan forekomme efter udfladning.På dette tidspunkt, kan du skrabe den bobler med en skrabe-kort eller punktere og tromle de små bobler med en spids nål, uden at det påvirker den samlede indsætte effekt.

3. Hvis væggen er fugtig, aldring eller nyligt malet, det kan få muren til at falde slukker automatisk efter indsættelse, eller det kan få muren til at skalle af.Væggen kan blive tørret med varm luft blæser eller indsat, efter at malingen er blevet volatilized for en periode.

4, hvis du ved et uheld sat wall sticker på den forkerte position, kan du bruge en lille kniv til forsigtigt at løfte ud hjørnet af wall sticker og indsætte det igen.Dette produkt kan genbruges under normale omstændigheder, så længe det ikke er revet i stykker.

Specifikation Multi-piece Package
De vigtigste Komponenter i Tekstiler PVC
Klassificering Møbler Klistermærker
Scenarier VÆGGEN
farve farve
Stil Pastoral
Funktion Forskønnelse dekoration
Kategori Wall Stickers
Materiale PVC
mønster Fly Wall Sticker
Tema ANLÆG
Model-Nummer GW018
Specifikationer 60*90cm

Skriv en anmeldelse

Wall Stickers Rød Rose Soveværelse Stue, Badeværelse, TV Baggrund Dekorative Væg Sticker Home Decor Stickers Wall Decor

Wall Stickers Rød Rose Soveværelse Stue, Badeværelse, TV Baggrund Dekorative Væg Sticker Home Decor Stickers Wall Decor

Dette produkt farven er lys, materialet er PVC transparent film, miljøbeskyttelse og vandtæt, mønsteret er rig og kreativ, pasta, et i soveværelset, der får familielivet til at blive dynamisk og energisk, kan den person, der er komfortabel og behagelig! du kan spille ubegrænset kreativitet, fri kombination arrangement modellering og

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!